Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze merken


Door TKFA

Op 19, Jun 2012 | | In | Door TKFA

DUTCH DREAM DENIM: NIEUW MERK VOOR JONGENS EN MEISJES

Dutch Dream Denim (DDD) is een nieuw stoer merk ontworpen door Raya Hendriks voor Boys en Girls. De collectie bestaat uit stoere spijkerbroeken welke zich onderscheiden in prijs, kwaliteit, pasvorm en originaliteit.

Sterk geprijsd
De kracht van dit merk is onder andere de prijs; maat 98 t/m 122 vanaf € 24,95 winkelverkoop, maat 128t/m 152 vanaf € 26,95
Met deze prijzen zullen we veel klanten kunnen bedienen die een mooie spijkerbroek willen hebben maar niet de hoofdprijs wil betalen.

Extra laag bij de knieën

Het merk onderscheidt zich door de dubbele knieën in de broek. Als kinderen aan het spelen zijn en een gat in hun broek vallen, hoeft de spijkerbroek niet direct weggegooid te worden omdat de jeans een extra laag bij de knieën heeft. De jeans van DDD zijn ontworpen met passie voor mode en details, maar altijd met het spelende kind in gedachte.

Kwaliteit en pasvorm

Raya Hendriks: ‘ik wilde een collectie maken met een stoere uitstraling, waarbij ook kwaliteit centraal staat. Als moeder heb ik gemerkt dat het een hele uitdaging is om een goede, stoere spijkerbroek te vinden. Wil je een stoere en hippe broek dan kom je al snel uit bij de dure merken. Wil je een goedkopere broek, dan moet je vaak weer genoegen nemen met minder kwaliteit en de kans dat de broek snel kapot gaat. Daartussen is er weinig tot niets.’

Kijk voor meer informatie en de collectie op: www.dutchdreamdenim.nl